Italiaanse strobloem - 5 ml Bloeiende top

Deel
Helichrysum italicum
"De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen.
Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosering
Breng 1 à 2 druppels van deze bijzondere essentiële olie met een subtiel natuurlijk parfum aan per dag. Lokaal in te masseren op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advies
Aanbrengen van enkele druppels CGEO Italiaanse strobloem op gelijk welke blauwe plek of buil werkt op miraculeuze wijze.
Samenstellingen
α-Pinene & Italidiones
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Codificatie

288

EAN

5420008502880

ACL

7753145

CNK

1626647

Nut/PL

1664554

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging

 • Muskusroos - 50 ml
  • Bio

  Muskusroos - 50 ml

  Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos

  PLANTAARDIGE OLIËN

  Anti-veroudering! Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en ‘lift’ de huid. De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Ze mag echter niet verwisseld worden met de roos waaruit essentiële olie wordt gewonnen. Het is namelijk het zaad van deze aan de meidoorn verwante rozenstruik waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen verouderingstekenen en wondhelend is.

  6915

  Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos
 • 15187
  • Bio

  Damascener roos - 5 ml

  Rosa damascena

  CGEO - ANDERE

  De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.

  15187

  Rosa damascena
 • Kokos - 100 ml
  • Bio

  Kokos - 100 ml

  Cocos nucifera - 1ste koude persing van het verse vruchtvlees

  PLANTAARDIGE OLIËN

  « Levensboom » Afkomstig uit Zuidoost-Azië en Polynesië, waar hij ‘Levensboom’ wordt genoemd omdat hij goed is voor alles: voeding, huidverzorging, geneeskunde, woning, gereedschap, ... In tropische milieus, waar de boom groeit, wordt kokosvet of -boter heel vaak gebruikt. Toch kende het een kleine teruggang voor het weer op de voorgrond trad, en dan vooral dankzij zijn cosmetische eigenschappen, namelijk kalmerend, zuiverend, verzachtend, voedend en herstellend.

  14515

  Cocos nucifera - 1ste koude persing van het verse vruchtvlees