Copahu balsem - 10 ml Hars

Deel
Copaifera officinalis
De Copaïbaboom is een doornloze boomsoort uit Zuid-Amerika van de familie van de fabaceae. De naam Copaïba werd door de oorspronkelijke bewoners in het Amazonegebied gegeven die de oliehars die uit de stam van de boom komt gebruikten voor de verzorging van wonden en zweren. Dit extract wordt ook copahu balsem genoemd en bevat een groot aantal aromatische moleculen. Wanneer dit extract met stoom wordt gedestilleerd, bekomt men essentiële olie van copahu met een uiterst bijzondere moleculaire samenstelling omdat deze essentiële olie de hoogste concentratie ?-Caryophyllene (tot 88%) bevat.

Copahu balsem wordt gebruikt in de fijne geurindustrie. De welriekende houtachtige geur van deze balsem wordt gebruikt voor het versterken van Oosterse of houtachtige tonen. Het ontspannende en aardse parfum, dat hoort bij sinaasappels en mandarijnen, zorgt voor evenwicht en harmonie.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • Vanaf 7 jaar
Dosering
3 tot 6 druppels essentiële olië mengen in een koffielepel (5 ml) jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Samenstellingen
β-caryophylleen
Voorzorgsmaatregelen
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Codificatie

15226

EAN

5420008526824

CNK

2800779

Nut/PL

3203907

Regulatory status

Cosmetic