Citroen verbena - 5 ml Blad

Deel
Lippia citriodora
"Deze uit Zuid-Amerika afkomstige plant heeft een zeer aangename geur en smaak en wordt al zeer lang gebruikt voor het bereiden van rustgevende kruidenthee.
Niets is beter om gelukkige en gezellige momenten te delen. Vandaag heeft de sympatieke citroenverbena de hele wereld verleid."
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Samenstellingen
Neral, geranial, limoneen
Voorzorgsmaatregelen
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Codificatie

15200

EAN

5420008526565

CNK

2802783

Nut/PL

PC-344331211

Andere producten op het gebied van toepassing... Emotioneel evenwicht

 • 14746
  • Bio

  Meditatie - 30 ml

  Wierook en Narduskruid - Tussen hemel en aarde

  LES DIFFUSABLES

  De ontmoeting tussen de spirituele bitterheid van narduskruid en de frisheid van de citrusvruchten vervolledigd met kruidige en mysterieuze geurnoten. De diepgaande en heilige geuren van Narduskruid en Wierook , reeds gebruikt in de Oudheid, helpen om te ontspannen en stress achter je te laten. Ze bevorderen meditatie en helpen bij je persoonlijke zoektocht naar de waarheid binnen jezelf.

  14746

  Wierook en Narduskruid - Tussen hemel en aarde
 • Vanille - 50 ml
  • Bio

  Vanille - 50 ml

  Vanilla planifolia - 100% natuurlijk

  PLANTAARDIGE OLIËN

  Laat je omwikkelen door de zachtheid en weldadigheid van Madagaskar vanille. Vol tedere herinneringen, maakt deze massageolie de huid zacht en heerlijk geparfumeerd. Ideaal voor het sublimeren van de huid als dagelijkse huidverzorging of als diep ontspannende massage. 100% zuiver en natuurlijk bourbon-vanille-extract, uiterst rijk aan vanilline (12%), verkregen uit peulen die volgens de traditionele methode in Madagaskar zijn geoogst en bereid.

  16862

  Vanilla planifolia - 100% natuurlijk
 • Bergamot - 10 ml

  Citrus bergamia

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Bergamot is afkomstig uit China en behoort tot de plantkundige familie van de Rutaceae, waartoe ook de citrusvruchten behoren : citroen, mandarijn, pompelmoes, sinaasappel. Het extract dat door koude persing uit de schil wordt gehaald, heeft een subtiele, zeer aangename citroenachtige geur en valt bij het verstuiven bij iedereen in de smaak.

  15206

  Citrus bergamia