• Bio

Echte marjolein - 5 ml Bloeiende top

Deel
Origanum majorana
Deze geurige, winterharde plant afkomstig uit Noord-Afrika heeft ovale donkergroene bladeren en kleine witte bloemen. Wanneer men de blaadjes tussen de vingers wrijft, geven ze een zeer zoet en kruidig aroma vrij dat door iedereen geapprecieerd wordt. Echte marjolein geeft een waardevolle essentiële olie voor alle ziekten met oorzaak in het zenuwstelsel. In deze gevallen blijft ze een onmisbaar product, want ze zal de diathese van de patiënt herstellen door de zenuwafwijkingen in evenwicht te brengen.
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
 • BIO AB
 • BIO UE
Advies
Doordat de huid ook de gevolgen van stress ondergaat en dat veroudering van het huidweefsel met zich meebrengt, kan u 1 druppel van deze essentiële olie toevoegen in een dosis van uw reinigingsmelk.
Samenstellingen
Terpineen 1,4-ol, monoterpenol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Voorzorgsmaatregelen
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Codificatie

15190

EAN

5420008526459

CNK

2732279

Nut/PL

PC-344332515

Andere producten op het gebied van toepassing... Emotioneel evenwicht

 • 7 - Ontspanning - 30 capsules
  • Bio

  7 - Ontspanning - 30 capsules

  Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder echte lavendel voor geestelijk welzijn en een goede nachtrust

  OLEOCAPS +

  In ons druk levensritme, voelen we ons vaak gestrest en overweldigd! Hoe omgaan met deze stress en spanning, zowel fysiek als mentaal, die vaak invloed heeft op de kwaliteit van onze slaap? Oléocaps+ 7 BIO bevat essentiële oliën van Mandarijn, Echte Lavendel en Karwij om ontspanning te bevorderen en dus ook om een herstellende slaap voor te bereiden. Er is niets beters als bondgenoot om onze drukke dagen rustiger aan te pakken en de dagelijkse beslommeringen in de best mogelijke omstandigheden te beheren.

  15594

  Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder echte lavendel voor geestelijk welzijn en een goede nachtrust
 • 3924
  • Bio

  Zoete sinaasappel - 10 ml

  Citrus sinensis

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "De vrucht Citrus sinensis is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en tropische streken en wordt ‘zoete sinaasappel’ genoemd om zich te onderscheiden van de ‘bittere sinaasappel’ (Citrus aurantium). De oorsprong van deze sinaasappelboom ligt in de Himalaya en Zuid-China. Het zijn de Portugezen die deze vrucht rond het jaar 1400 hebben meegebracht. Sindsdien verspreidde de teelt zich in grote mate over verschillende landen. De kleine zoete sinaasappelboom, familie van de Rutaceae, is een oude hybride die waarschijnlijk is ontstaan uit de kruising tussen de Citrus maxima en de Citrus reticulata."

  3924

  Citrus sinensis
 • 17965
  • Bio

  Roller Slaap - 5 ml

  Voor een kwaliteitsvolle nachtrust wanneer u ‘s nachts wakker wordt

  AROMANOCTIS

  De roller Slaap AROMANOCTIS helpt bij het inslapen en brengt rust wanneer u ‘s nachts wakker wordt. Deze handige miniroller neemt u overal mee naartoe. Hij is uw onmisbare hulp voor ‘s nachts, zowel thuis als op reis.

  17965

  Voor een kwaliteitsvolle nachtrust wanneer u ‘s nachts wakker wordt