Damascener roos - 2 ml Bloem

Toepassingsgebieden

Huidverzorging - Schoonheidsverzorging

Deel
Rosa damascena
De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosering
Meng 1 druppel essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advies
"Stervensbegeleiding :1 druppel CGEO Damascusroos + 9 druppels Abrikozenpitolie.
breng 1 druppel aan tussen de neus en de bovenlip.
2 keer per dag te herhalen.
Masseer ook in tegenwijzerszin 3 druppels op de linkerhandpalm."
Samenstellingen
Nerol, geraniol, citronnellol
Voorzorgsmaatregelen
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Codificatie

15184

EAN

5420008526398

CNK

2733426

Nut/PL

2860521

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging

 • 17911
  • Bio

  Hydrolaat Damascener Roos - 150 ml

  Rosa damascena - Distillatie van verse planten

  HYDROLATEN

  De hydrolaat van Rozen is gunstig : Bij huidverzorging: dit sterk hydraterende hydrolaat verstevigt de huid en verlevendigt haar uitstraling ten einde haar schoonheid te behounden. Ideaal voor droge en oudere huiden. Bij haarverzorging: geeft het haar weer glans en verstevigt de hoofdhuid om de haargroei te bevorderen. Ideaal voor dof en, of dun haar. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

  17911

  Rosa damascena - Distillatie van verse planten
 • Zonneroosje - 5 ml

  Cistus ladaniferus

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Het is een struik met mooie witte bloemen, een roze of paars hartje en met groen-grijze blaadjes met een blinkende bovenkant en een matte, wat plakkerige onderkant. Deze essentiële olie toont het belang aan van een op hoog niveau gevoerd wetenschappelijk onderzoek naar haar mogelijke werking tegen de steeds meer opkomende auto-immune aandoeningen.

  4629

  Cistus ladaniferus
 • Ricinus - 50 ml
  • Bio

  Ricinus - 50 ml

  Ricinus communis - Eerste koude persing

  PLANTAARDIGE OLIËN

  Haar Engelse naam, Castor oil, schiep vaak verwarring, want deze olie komt helemaal niet uit de klieren van de bever! Eigenlijk verving ze dit ingrediënt, dat op een bepaald moment in de parfumerie werd gebruikt. Vandaar de naam Castor oil. Nagel- en haarverzorging: Ricinusolie heeft een dikke textuur, beschermt en voedt droog en beschadigd haar. Het versterkt ook broze en kwetsbare nagels.

  14154

  Ricinus communis - Eerste koude persing