• Bio

Tea-tree - 10 ml Blad

Deel
Melaleuca alternifolia
"Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten.
Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosering
Meng 100 druppels essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advies
"Dagelijks gebruik, u doet 1 druppel CGEO Tea-tree + 1 druppel Citroenextract voor de tandpasta op de tandenborstel en daarna poetst u uw tanden.
Perfecte hygiëne met het witten van de tanden !"
Samenstellingen
Terpineol 1,4, γ-terpineen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.Gebruik - CGEO - TOP BIO Tea-tree - veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie
Wettelijke bepalingen
Gebruik Tea-tree essentiële olie veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Codificatie

15150

EAN

5420008526220

ACL

4702532

CNK

2431369

Nut/PL

2860352

Regulatory status

Biocidal - Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Mondhygiëne