Atlas ceder - 10 ml Hout

Deel
Cedrus atlantica
De Atlasceder is afkomstig van Noor-Afrika. Lang geleden groeide hij in de natuur in Europa. Hij verdraagt zeer goed de koude en hij is lanker en hoger dan de Libanese ceder. Zijn naalden zijn blauwachtig, zijn takken zijn oplopend en korter in vergelijking met die van andere cedersoorten; zijn schors is zilvergrijs en schilfert af door veroudering; hij draagt kegels die 6 cm lang zijn.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosering
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advies
Bij gebrek aan CGEO Italiaanse strobloem kan, voor de behandeling van builen en bleuwe plekken, CGEO Atlasceder gebruikt worden ter vervanging met natuurlijk een minder spectaculair effect : 3 druppels CGEO Atlasceder + 3 druppels Calophyllum inophyllum PO.
Verschillende keren aanbrengen gedurende het uur volgend op het trauma, daarna 4 keer per dag aanbrengen tot een gevoelige verbetering.
Samenstellingen
Himachalenen, atlantonen
Voorzorgsmaatregelen
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Codificatie

101

EAN

5420008501012

ACL

---

CNK

2732469

Nut/PL

pc005412624