Citroeneucalyptus - 10 ml Blad

Deel
Eucalyptus citriodora
De citroeneucalyptus van Madagaskar of Vietnam heeft lancetvormige blaadjes, witte bloemen met veel meeldraden en houtachtige hemisferische vruchten, hij geeft de belangrijkste essentiële olie voor het snel verzachten van belangrijke ontstekingshaarden.
De behandeling is opvallend efficiënt, maar uw doortocht op kantoor zal een onuitwisbaar olfactorisch spoor nalaten dat al dan niet geapprecieerd zal worden !
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosering
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 1 maal per dag.
Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 1 druppel – 35 mg.
Advies
Bij een ontsteking of een plotse pijn na het sporten: wrijf 3 druppels CGEO Citroeneucalyptus + 3 druppels CGEO Italiaanse strobloem, 4 maal per dag lokaal in.
Samenstellingen
Citronnellal, citronnellol, isopulegol
Voorzorgsmaatregelen
• Vraag raad aan een gezondheidsprofessional.
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl.
• De aanbevolen dosering niet overschrijden.
• Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar.
• Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Codificatie

240

EAN

5420008502408

ACL

7753062

CNK

1626555

Nut/PL

PL175/153

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten op het gebied van toepassing... Verstuiving in de atmosfeer

 • 2781
  • Bio

  Mandravasarotra - 10 ml

  Cinnamosma fragrans

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Deze altijd groene boom is afkomstig uit Madagaskar, is zeer aromatisch en kan wel 5 m hoog worden. In het Madagaskisch betekent Mandravasarotra «hetgeen het kwaad ver afhoudt». Deze plant wordt het meest gebruikt door de volkeren die in het westen van het eiland wonen. In deze Sakalavastreek wordt hij Motrobeatiagnana of Motrobreatianina genoemd, wat «groot vuur in de buik» betekent, want zijn volledig bovengronds gedeelte heeft een pikante en brandende smaak. Naargelang de verschillende Madagaskische dialecten wordt hij ook anders genoemd, Fanalamangidy «die de bitterheid wegneemt» of Mangidymanitra «die de bitterheid ruikt» of Sakarivohazo «gemberhout» of Sakaihazo «peperboom».

  2781

  Cinnamosma fragrans
 • 14745
  • Bio

  Kracht en vitaliteit - 30 ml

  Den en Ravintsara - Tonifiërende en stimulerende frisheid

  LES DIFFUSABLES

  Een levendig en tonifiërend akkoord met fruitige en groene geurnoten. Alle versterkende energie van Ravintsara, Den en Munt geconcentreerd in een dynamiserende en stimulerende geurcompositie. Deze mengeling van essentiële oliën helpen u om tonus en vitalteit terug te vinden in geval van voorbijgaande vermoeidheid en moeilijke perioden in de winter.

  14745

  Den en Ravintsara - Tonifiërende en stimulerende frisheid
 • Grove den - 10 ml

  Pinus sylvestris

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  De grove den geeft een essentiële olie die reeds lang gekend is door onze grootmoeders voor haar verzachtende werking op de bronchiën bij inademing van deze essentiële olie uit het Scandinavisch klimaat. Hij houdt van het gebergte, zand- of kiezelgrond en heeft een paars-grijze schors, stevige naaldvormige bladeren, gele mannelijke bloemen en rode vrouwelijke bloemen en als vrucht een eivormige kegel die eerst groen is en daarna bruin.

  530

  Pinus sylvestris