• Bio
Citrus limon
Voorgedoseerde mini-capsules, met 100% zuivere, natuurlijke en BIO essentiële olie van Citroen.
Makkelijk in te slikken. Neutrale smaak.

De citroen is afkomstig uit India en wordt geteeld in Zuid-Europa en Californië, is een van de meest gebruikte vruchten in de natuurlijke geneeskunde. Het extract wordt verkregen door de koude persing van het buitenste deel van de schil. Er zijn ongeveer 3000 citroenen nodig om 1 kg extract te bekomen. Het is zo veelzijdig dat het standaard en met groot succes voor vele aandoeningen wordt gebruikt. Het extract neutraliseert binnen de 5 minuten de Eberth-bacil en stafylokokken, binnen de 20 minuten de Loeffer-bacil (difterie).
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Vanaf 12 jaar
Dosering
Vanaf 12 jaar: 1 parel voor of tijdens de maaltijd, 1 tot 2 maal per dag.
Voor volwassenen: 2 parels voor of tijdens de maaltijd, 1 tot 2 maal per dag.
In te slikken met een beetje water.
Samenstellingen
Limoneen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Koel bewaren.
Codificatie

14352

EAN

5420008524332

ACL

62344834

CNK

4121356

Regulatory status

Dietary supplement