• Bio
Citrus limon
"Voorgedoseerde mini-capsules, met 100% zuivere, natuurlijke en BIO essentiële olie van Citroen.
Makkelijk in te slikken. Neutrale smaak.

De citroen is afkomstig uit India en wordt geteeld in Zuid-Europa en Californië, is een van de meest gebruikte vruchten in de natuurlijke geneeskunde. Het extract wordt verkregen door de koude persing van het buitenste deel van de schil. Er zijn ongeveer 3000 citroenen nodig om 1 kg extract te bekomen. Het is zo veelzijdig dat het standaard en met groot succes voor vele aandoeningen wordt gebruikt. Het extract neutraliseert binnen de 5 minuten de Eberth-bacil en stafylokokken, binnen de 20 minuten de Loeffer-bacil (difterie)."
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
 • BIO AB
 • BIO UE
 • Vanaf 12 jaar
Dosering
"Vanaf 12 jaar: 1 parel voor of tijdens de maaltijd, 1 tot 2 maal per dag.
Voor volwassenen: 2 parels voor of tijdens de maaltijd, 1 tot 2 maal per dag.
In te slikken met een beetje water. "
Samenstellingen
Limoneen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Koel bewaren.
Codificatie

14352

EAN

5420008524332

ACL

6234834

CNK

4121356

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten op het gebied van toepassing... Energie en vitaliteit

 • Natural detox ! - 500 ml

  Met natuurlijke essentiële oliën - Klaar om te drinken

  PRANADRAINE

  "Bevat Rozemarijn essentiële olie die helpt om te zuiveren en te elimineren en die zorgt voor een goede drainage van gal en lever en citroen essence die zorgt voor een gezonde lever. Bij elke seizoenswissel of ter aanvulling op uw afslankprogramma: vertrouw op de werking van planten om uw lichaam te ontgiften! "

  5503

  Met natuurlijke essentiële oliën - Klaar om te drinken
 • 2434
  • Bio

  Pepermunt - 5 ml

  Mentha piperita

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Mentha x piperita is een hybride ontstaan uit de Mentha aquatica en de Mentha spicata, deze plant is 80 cm hoog en winterhard. Zijn stengels zijn vierhoekig, zijn ovale, scherpe en gekartelde bladeren staan tegenover elkaar. Deze plant houdt van frisse gronden en van klei- en kalkachtige gronden. De distillatie gebeurt in juni, net voor het bloeien."

  2434

  Mentha piperita
 • 7417
  • Bio

  Akkermunt - 10 ml

  Mentha arvensis

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Alle muntsoorten, oorspronkelijk uit Europa, hebben zich verspreid over heel de wereld tot in Noord-Amerika, Australië en zelfs Japan. Ze worden sinds de oudheid geteeld voor hun medicinale kenmerken, men vond ze zelfs terug in een Egyptisch graf uit het jaar 1000. Mentha arvensis is een muntsoort die behoort tot de familie van de Lamiaceae. Het is een grasachtige plant met een sterke geur, 10 tot 60 cm hoog, en met bloemen in kransgewijze stand op de bladoksel. De bladeren zijn ovaal, puntig en gekarteld. Deze winterharde plant bloeit van juli tot september en houdt van grachten, moerassen en vochtige weilanden.

  7417

  Mentha arvensis