• Bio

Pepermunt - 60 Parels Bovengrondse delen

Deel
Mentha x piperita
"Voorgedoseerde mini-capsules, met 100% zuivere, natuurlijke en BIO essentiële olie van Pepermunt.
Makkelijk in te slikken. Neutrale smaak.

Mentha x piperita is een hybride ontstaan uit de Mentha aquatica en de Mentha spicata, deze plant is 80 cm hoog en winterhard.
Zijn stengels zijn vierhoekig, zijn ovale, scherpe en gekartelde bladeren staan tegenover elkaar. Deze plant houdt van frisse gronden en van klei- en kalkachtige gronden. De distillatie gebeurt in juni, net voor het bloeien."
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
 • BIO AB
 • BIO UE
 • Vanaf 12 jaar
Dosering
"Vanaf 12 jaar: 1 parel per dag voor of tijdens de maaltijd.
Voor volwassenen: 1 parel voor of tijdens de maaltijd,
1 tot 2 maal per dag. In te slikken met een beetje water. "
Samenstellingen
Menthol, menthone
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Koel bewaren.
Codificatie

14022

EAN

5420008523540

ACL

6044128

CNK

3953403

Nut/PL

PL175/237

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten op het gebied van toepassing... Energie en vitaliteit

 • Ylang-ylang extra - 5 ml

  Cananga odorata

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

  91

  Cananga odorata
 • 15631
  • Bio

  Pepermunt - 30 ml

  Mentha piperita

  CGEO - 30 ml

  "Mentha x piperita is een hybride ontstaan uit de Mentha aquatica en de Mentha spicata, deze plant is 80 cm hoog en winterhard. Zijn stengels zijn vierhoekig, zijn ovale, scherpe en gekartelde bladeren staan tegenover elkaar. Deze plant houdt van frisse gronden en van klei- en kalkachtige gronden. De distillatie gebeurt in juni, net voor het bloeien."

  15631

  Mentha piperita
 • 14745
  • Bio

  Kracht en vitaliteit - 30 ml

  Den en Ravintsara - Tonifiërende en stimulerende frisheid

  LES DIFFUSABLES

  "Een levendig en tonifiërend akkoord met fruitige en groene geurnoten. Alle versterkende energie van Ravintsara, Den en Munt geconcentreerd in een dynamiserende en stimulerende geurcompositie. Deze mengeling van essentiële oliën helpen u om tonus en vitalteit terug te vinden in geval van voorbijgaande vermoeidheid en moeilijke perioden in de winter. "

  14745

  Den en Ravintsara - Tonifiërende en stimulerende frisheid