Snelle release - Kauwgommen - 56 gommen

Toepassingsgebieden

Emotioneel evenwicht - Verslavingen

Deel
Kalmeert en verzacht - Onmiddellijke werking van de essentiële oliën van echte lavendel, mandarijn en pepermunt
"Aromastop Kauwgommen zorgen voor een doeltreffende en onmiddellijke werking dankzij een nieuwe generatie van chewing gum met hoge dosissen aan essentiële oliën. Houd dit product altijd binnen handbereik voor als u de behoefte voelt opkomen en overwin de drang op een natuurlijke manier.
Aangename smaak, suikervrij en prikkelt niet.
"
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
 • Vanaf 15 jaar
Dosering
1 kauwgom per inname. Kauw minstens 5 tot 10 minuten. Tot 8 kauwgommen per dag. Geen bijzondere kauwtechniek.
Samenstellingen
Met 100 % zuivere en natuurlijke essentiële oliën : Groene munt, Mandarijn, Echte lavendel, Pepermunt, Cineol-Rozemarijn
Voorzorgsmaatregelen
Met edulcorant. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij personen jonger dan 15 jaar. Beschermen tegen licht en warmte. Buiten het bereik van kinderen houden.
Wettelijke bepalingen
Dit product wordt uitsluitend verkocht in apotheken
Codificatie

16159

EAN

5420008530524

ACL

6223529

CNK

4101846

Andere producten op het gebied van toepassing... Verslavingen

 • 16129
  • Bio

  Instantspray - snelle release - 15 ml

  Kalmeert en verzacht - Onmiddellijke werking van de essentiële oliën van copaïba, zwarte peper en groene munt

  AROMASTOP

  "Aromastop Instantspray zorgt voor een doeltreffende en onmiddellijke werking dankzij een synergie van biologische* essentiële oliën. Houd dit product altijd binnen handbereik voor als u de behoefte voelt opkomen en overwin de drang op een natuurlijke manier. Spray voor oromucosaal gebruik. Langdurige en aangename smaak. Bevat geen alcohol en prikt niet."

  16129

  Kalmeert en verzacht - Onmiddellijke werking van de essentiële oliën van copaïba, zwarte peper en groene munt
 • GLOBALE ONDERSTEUNINGSKIT

  OVERWIN DE EERSTE 7 DAGEN

  AROMASTOP

  Zeg STOP natuurlijk! Prikkelbaarheid? Mentale moeheid? Vergroot je kansen op succes met deze kit ter ondersteuning voor de 7 eerste en zwaarste dagen. Bepaalde veranderingen in uw dagelijkse gewoonten kunnen stressvol zijn. Het AROMASTOP-assortiment helpt u om beter om te gaan met deze delicate periodes en om bepaalde ongemakken te verminderen. OCHTEND EN / OF MIDDAG Globale ondersteuning om u verder te helpen (nervositeit, prikkelbaarheid, mentale vermoeidheid, snoepen) : CAPSULES FORTE Globale ondersteuning. TIJDENS DE DAG Altijd bij te hebben voor de moeilijke momenten : INSTANTSPRAY BIO* Snelle release en KAUWGOMMEN Snelle release.

  19543

  OVERWIN DE EERSTE 7 DAGEN
 • Capsules Forte - Global ondersteuning - 30 capsules

  Gedeponeerd patent - Bevat essentiële olie van lavendelbladsalie, die bijdraagt tot een betere vitaliteit en emotionele balans, en echte lavendel, die helpt om te kalmeren

  AROMASTOP

  "Prikkelbaarheid? Mentale vermoeidheid? Zin om te knabbelen? AROMASTOP Capsules Forte bieden een globale en natuurlijke begeleiding die u helpt om bepaalde wijzigingen in uw dagelijkse gewoonten te overwinnen. Dankzij een vernieuwende en gepatenteerde (1) synergie van essentiële oliën en zeldzame ginsenosides zorgen de capsules voor een emotionele balans en een kalmerend effect om het overdag vol te houden. Bovendien helpen ze om een normale glykemische balans te onderhouden en de drang naar tussendoortjes te verminderen. (1) Exclusieve formule - gedeponeerd patent. Integrale poeder van rode ginseng wortels getitreerd met 12 % ginsenosides."

  16120

  Gedeponeerd patent - Bevat essentiële olie van lavendelbladsalie, die bijdraagt tot een betere vitaliteit en emotionele balans, en echte lavendel, die helpt om te kalmeren