• Bio

Roller voor het lichaam - Anti-muggen - 75 ml

Toepassingsgebieden

Tegen steken en beten

Deel
Doeltreffendheid 7 uren - Met 100% biologische* essentiële oliën en Citriodiol®
BIO* Afstotend - Gezinsgebruik - Europese en tropische muggen - Aangename geur - Droogt de huid niet uit - Niet fotosensibiliserend.

Deze repulsieve lotion, efficiënt gedurende 7uren(1), heeft een aangename geur en beschermt de huid tegen Europese en tropische muggen (Aedes albopictus (tijgermug), Aedes aegypti, Culex pipiens, Anopheles gambiae). Dit BIO* insectenwerend middel is samengesteld uit Citriodiol®, een krachtig actief bestanddeel, afkomstig van planten en gekend voor zijn insectenwerende eigenschappen, en een mengsel van biologische essentiële oliën van citronella, van geranium, van lavendel en van citroeneucalyptus.
Praktische roller die je overal kan meenemen. Dringt gemakkelijk in, heeft een niet vette textuur en is zacht voor de huid.

Doeltreffendheid 7 uren : (1) Doeltreffendheid bewezen door onafhankelijke laboratoriumtests.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 30 maanden
  • Zwangerschap vanaf 4 maanden OK
Dosering
Repulsieve lichaamslotion tegen muggen.
Kinderen van 30 maand tot 6 jaar?: breng het product enkel
aan op de armen en de benen, 1 tot 2 x per dag.
Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar?: aanbrengen op de blootgestelde zones van het lichaam en de lichaamsmelk uitsmeren tot volledige opname, en om de 7 uur opnieuw aanbrengen. Mag worden aangebracht op het voorhoofd en de hals.
Zwangere vrouwen vanaf de 4de maand zwangerschap en vrouwen die borstvoeding geven?: enkel ‘s morgens en ’s avonds aanbrengen, dus maximaal 2x per dag.
- Opnieuw aanbrengen na het zwemmen.
Samenstellingen
Met essentiële oliën 100% biologische* : Echte Lavendel, Citroeneucalyptus, Palmarosa, Lemongrass, Tea-tree, Citronella van Madagaskar, Rozengeranium Egyptische, Kruidnagel, Gember

+ Citriodiol®
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys)
Voorzorgsmaatregelen
Waarschuwing. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen en de slijmvliezen vermijden. Bij kinderen: niet aanbrengen op de handen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 30 maanden. Na elk gebruik, de handen zorgvuldig wassen.Gebruik - AROMAPIC Roller voor het lichaam - Anti-muggen - veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie
Wettelijke bepalingen
Gebruik - AROMAPIC Roller voor het lichaam - Anti-muggen - veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie
Codificatie

11213

EAN

5420008514357

ACL

5420008514357

CNK

3111705

Nut/PL

NOTIF840

Regulatory status

Biocidal

Andere producten op het gebied van toepassing... Tegen steken en beten