• Bio

Grog slaap - 100 ml

Toepassingsgebieden

Slaap en ontspanning - Dagelijks welzijn

Deel
Bevat essentiële olie van echte lavendel, die een goede nachtrust bevordert
De AROMANOCTIS slaap grog zorgt voor een goede nachtrust en een ontspannend moment door het opzetten van een ritueel voor het slapen gaan. Aangename en zoete smaak om puur in te nemen of in een warm drankje (kruidenthee).
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Vanaf 7 jaar
Dosering


Mengen voor gebruik


Van 7 tot 12 jaar : 1 theelepel (5ml) in een warme drank (melkwaterkruidenthee van kamille of ijzerkruid) voor het slapengaan.


Vanaf 12 jaar : 1 eetlepel (10ml) in een warme drank (melkwaterkruidenthee van kamille of ijzerkruid) voor het slapengaan. Kan onverdund worden gebruikt.

Samenstellingen


Mel* (Acaciahoning); Huiles essentielles: Citrus reticulata*(Mandarijn), Lavandula angustifolia* (Echte lavendel), Anthemis nobilis* (Roomse kamille); Natuurlijke vanillesmaak*.

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Voorzorgsmaatregelen


Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Koel en donker bewaren. Dit product is geen geneesmiddel. Vormt geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding en bij kinderen jonger dan 7 jaar. Vraag advies aan een zorgprofessional.

Codificatie

17967

EAN

5420008540417

ACL

6275014

CNK

4262689

Andere producten op het gebied van toepassing... Dagelijks welzijn