• Bio

Roller Slaap - 5 ml

Deel
Voor een kwaliteitsvolle nachtrust wanneer u ‘s nachts wakker wordt
De roller Slaap AROMANOCTIS helpt bij het inslapen en brengt rust wanneer u ‘s nachts wakker wordt. Deze handige miniroller neemt u overal mee naartoe. Hij is uw onmisbare hulp voor ‘s nachts, zowel thuis als op reis.
Labels
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 6 jaar
  • Zwangerschap vanaf 4 maanden OK
  • Borstvoeding OK
  • Vegan
Dosering

Aanbrengen op de binnenkant van de polsen, dan de polsen tot bij de neus brengen en diep inademen. Vijf keer diep inademen. Doe dit ‘s avonds voor het slapengaan, of als u ‘s nachts wakker wordt.
Samenstellingen

Simmondsia chinensis seed oil*(Jojoba), Coconut alkanes, Lavandula angustifolia oil* (Echte lavendel), Origanum majorana flower oil* (Echte marjolein), Coco-Caprylate Caprate, Anthemis nobilis flower oil*(Roomse kamille), Citrus aurantium leaf oil*(Pomerans), Tocopherol, linalool**, limonene**, geraniol**, citronellol**,citral**
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys). ** Stof van nature aanwezig in essentiële oliën.
Voorzorgsmaatregelen

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan zes jaar of tijdens het eerste trimester van de zwangerschap. Vermijd contact met de ogen en de slijmvliezen. Niet gebruiken op de beschadigde huid. Niet gebruiken bij allergieën voor een van de bestanddelen of bij personen die in het verleden last hebben gehad van stuiptrekkingen of epilepsie. Personen die een medische behandeling ondergaan moeten hun arts raadplegen voor ze het middel gebruiken. Koel en donker bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. ALLEEN VOOR EXTERN GEBRUIK.
Codificatie

17965

EAN

5420008540394

ACL

6275015

CNK

4262648

Nut/PL

CPNP 3580506

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Dagelijks welzijn