• Bio

Spray geconcentreerd lichaam - 75 ml

Toepassingsgebieden

Spieren en gewrichten

Deel
Spieren en gewrichten - Gemakkelijk te gebruiken, de spray is bruikbaar in alle mogelijke posities zonder drukverlies.
AROMALGIC GECONCENTREERDE SPRAY BIO* verlicht snel en langdurig in geval van spanning, stijfheid en ongemak. Te spuiten op gevoelige plekken van spieren en gewrichten (knieën, rug, schouders, hals, enz), deze geschikte formule is verrijkt met essentiële oliën zoals die van copaiba, wintergreen en akkermunt. Dringt snel door. Niet vettig en niet kleverig.
Milieuvriendelijke spray.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 12 jaar
Dosering
Spuiten op de betrokken zones, dan masseren tot volledige doordringing van het product.
Vanaf 12 jaar: één toediening per dag.
Volwassenen: tot 3 toedieningen per dag.
Samenstellingen
Met 100% biologische* essentiële oliën : Akkermunt, Copaïba, Spijklavendel, Wintergreen Saturejatijm, Steranijs,Citroeneucalyptus
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys)
Voorzorgsmaatregelen
Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken op een beschadigde huid. De handen wassen na gebruik. Niet gebruiken in geval van allergie voor één van de bestanddelen (in het bijzonder voor de salicylaten) of bij personen met antecedenten van stuipen. Voor personen onder medische behandeling is het aangeraden een arts te raadplegen vóór gebruik. Bewaren op voldoende afstand van een warmte- en lichtbron. Buiten het bereik van kleine kinderen houden.UITWENDIG GEBRUIK.
Wettelijke bepalingen
Dit product wordt uitsluitend verkocht in apotheken
Codificatie

15863

EAN

5420008534881

ACL

6248930

CNK

4169884

Nut/PL

2804404

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Spieren en gewrichten