• Bio

Balsem KIND - 40 ml

Toepassingsgebieden

Spieren en gewrichten

Deel
Ontspannende massage - +Arnica
Uw kinderen zitten in de groei en worden ’s nachts vaak wakker?? Hun benen staan ’s avonds vol blauwe plekken na een hele dag buiten spelen?? Uw kind klaagt van pijn na een te intense lichamelijke inspanning??

Aromalgic Balsem King is ideaal voor massage van de gevoelige zones. Dankzij de formule speciaal aangepast en verrijkt met Arnica plantaardige olie, zorgt deze balsem voor een ontspannende massage voor kinderen in volle groei en kleine sporters.

ARNICA - Wist je dit??
Educatief blad om te downloaden
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 4 jaar
Dosering
Breng een kleine hoeveelheid balsem aan op de te masseren zone en masseer lichtjes in met cirkelvormige bewegingen tot indringing.
• Voor kinderen vanaf 4 jaar: 1 tot 2 keer per dag aanbrengen.
• Kinderen vanaf 6 jaar: tot 3 keer per dag aanbrengen.
Samenstellingen
Niet vette formule – 100 % plantaardige en biologische* actieve bestanddelen
Met essentiële oliën, 100% biologisch* : Spijklavendel, Bergthee, Akkermunt, Citroeneucalyptus, Saturejatijm, Rozemarijn
+ Arnica
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys)
Voorzorgsmaatregelen
Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken op een beschadigde huid. De handen wassen na gebruik. Niet gebruiken in geval van allergie voor één van de bestanddelen (in hoofdzaak voor de salicylaten). Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij personen met een voorgeschiedenis van stuipen. Voor personen onder medische behandeling is het aangeraden een arts te raadplegen voor gebruik. Bewaren op voldoende afstand van een warmte- en lichtbron. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. UITWENDIG GEBRUIK.
Wettelijke bepalingen
Dit product wordt uitsluitend verkocht in apotheken
Codificatie

15409

EAN

5420008527364

ACL

6161844

CNK

3905908

Nut/PL

2999237

Regulatory status

Cosmetic