• Bio

Gel crème - Gewrichten - 100 ml

Toepassingsgebieden

Spieren en gewrichten

Deel
Dagelijks comfort - Niet-vette en niet-klevende textuur. Licht fris effect
AROMALGIC Gel Crème gewrichten BIO* is bijzonder geschikt voor massage van de gewrichten (knie, rug, schouder, nek, enz. ). Verrijkt met Copaiba essentiële olie en Arnica plantaardige olie zorgt de gel voor verzachting en verlichting van dagelijkse ongemakken.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
  • Volwassen
  • Vegan
Dosering
Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de gevoelige zones en masseer lichtjes in met cirkelvormige bewegingen tot indringing. Herhaal tot 3 keer per dag.
Samenstellingen
Met essentiële oliën 100% biologisch*: Spijklavendel, Akkermunt, Copaiba, Wintergreen

+ Arnica
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys)
Voorzorgsmaatregelen
Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken op een beschadigde huid. De handen wassen na gebruik. Niet gebruiken in geval van allergie voor één van de bestanddelen (in hoofdzaak voor de salicylaten). Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij personen met een voorgeschiedenis van stuipen. Voor personen onder medische behandeling is het aangeraden een arts te raadplegen voor gebruik. Alleen geschikt voor volwassenen. Bewaren op voldoende afstand van een warmte- en lichtbron. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. UITWENDIG GEBRUIK.
Wettelijke bepalingen
Dit product wordt uitsluitend verkocht in apotheken
Codificatie

15407

EAN

5420008527340

ACL

6161847

CNK

3905890

Nut/PL

3303830

Regulatory status

Cosmetic