Ugo

Toepassingsgebieden

Verstuiving in de atmosfeer

Deel
Richtbare stekker - Handig - Gemakkelijk mee te nemen - Zonder water
Deze compacte verstuiver is erg handig. Zonder staafjes en daarom onmiddellijk klaar voor gebruik. Schroef gewoonweg het flesje met etherische olie (10-30ml) vast en steek de stekker in het stopcontact om een aangenaam en subtiel geurend sfeertje in alle leefruimtes van uw woning te creëren. Ideaal voor gebruik in de slaapkamers voor een rustige nacht. Dankzij zijn miniformaat kan hij overal mee naartoe worden genomen, zelfs op vakantie.

Richtbare stekker. Deze verstuiver kan in alle elektrische stopcontacten van 230 V worden aangesloten zonder warm te worden.

Recupelbijdrage inbegrepen.
Samenstellingen
Technische eigenschappen

- Afmetingen : Hoogte 135 mm x Diepte 100 mm x Breedte 55 mm
- Stroombron: 240 V.
- Verbruik: max. 800 mAh
- Compatibiliteit: flesjes van 5 ml, 10 ml en 30 ml
- Materialen: PP plastic
Codificatie

16088

EAN

5420008530173

ACL

6221313

CNK

3967353

Paraf

979817246

Andere producten op het gebied van toepassing... Verstuiving in de atmosfeer

 • Jazz - keramiek/bamboe

  ultrasone verstuiver - «Meditatie» -verlichting

  AROMA-VERSTUIVER

  Creëer je eigen aromatische sfeer om je thuis te voelen dankzij de subtiele verstuiving van essentiële oliën. De ultrasone Jazz-verstuiver voor essentiële oliën in keramiek en bamboe is een exclusieve en kwalitatieve verstuiver die u zal verleiden. De Jazz-verstuiver volgt de klassieke lijn van mooie objecten: deze verstuiver in edele materialen past in al uw leefruimtes, zowel thuis als op kantoor. Aangewezen voor een oppervlakte van 20 m². Recupelbijdrage inbegrepen.

  15779

  ultrasone verstuiver - «Meditatie» -verlichting
 • Eucalyptus radiata - 10 ml

  Eucalyptus radiata ssp radiata

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Deze boom houdt van droge bodems en subtropische hoogtes, de eucalyptus radiata heeft een grijs-blauwe stam, een vezelige schors, jonge afgeronde blaadjes en volwassen lancetvormige blaadjes. De Australische aboriginals gebruiken de verse blaadjes als verband voor wonden.

  256

  Eucalyptus radiata ssp radiata
 • Mandravasarotra - 10 ml

  Cinnamosma fragrans

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Deze altijd groene boom is afkomstig uit Madagaskar, is zeer aromatisch en kan wel 5 m hoog worden. In het Madagaskisch betekent Mandravasarotra ""hetgeen het kwaad ver afhoudt"". Deze plant wordt het meest gebruikt door de volkeren die in het westen van het eiland wonen. In deze Sakalavastreek wordt hij Motrobeatiagnana of Motrobreatianina genoemd, wat ""groot vuur in de buik"" betekent, want zijn volledig bovengronds gedeelte heeft een pikante en brandende smaak. Naargelang de verschillende Madagaskische dialecten wordt hij ook anders genoemd, Fanalamangidy ""die de bitterheid wegneemt"" of Mangidymanitra ""die de bitterheid ruikt"" of Sakarivohazo ""gemberhout"" of Sakaihazo ""peperboom""."

  6751

  Cinnamosma fragrans