Neusspray Decongestivum - DM - 15 ml

Toepassingsgebieden

Ademhaling - Seizoengebonden ongemakken

Deel
In geval van Allergische Rhinitis - Ontzwellende oplossing voor verstuiving in de neus.
"- De Allergoforce neusspray is een hypertonische oplossing met 100 % zuiver en natuurlijk essentiële oliën. De essentiële oliën van boerenwormkruid, echte kamille, roomse kamille en zwarte peper zijn gekend om hun zuiverende, verfrissende en verzachtende eigenschappen.
- Dit product wordt gebruikt bij de symptomatische behandeling van neusverstopping, bijvoorbeeld bij allergische rhinitis en rhinofaryngitis. Het ontstopt en zuivert de neus door het slijm te verwijderen dat de bron is van bacteriële besmetting en door tegelijk uitdroging van het slijmvlies te vermijden. Het geeft een gevoel van frisheid dankzij de aanwezigheid van essentiële oliën.

Allergoforce neusspray leidt niet tot gewenning.

Pompspray :
Verhoogde veiligheid - verzegelde sluiting - filtratie van de inkomende lucht."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • Vanaf 3 jaar
  • Zwangerschap OK
Dosering
"Volwassenen, jongeren (> 12 jaar), bij zwangerschap en borstvoeding?: Eerst de neus snuiten, 1 tot 4 verstuivingen in elk neusgat, 1 tot 5 keer per dag.
Kinderen van 6 tot 12 jaar?: Eerst de neus snuiten, daarna 1 tot 2 keer verstuiven in elk neusgat, 1 tot 5 keer per dag.
Kinderen van 3 tot 6 jaar?: Eerst de neus snuiten, 1 verstuiving per neusgat, 1 tot 5 keer per dag.
Als de symptomen na 10 dagen nog niet verdwenen zijn, uw arts raadplegen.
Overdosering?: Als u te veel Allergoforce neusspray heeft gebruikt, neem dan contact op met uw arts of apotheker."
Advies
"Verstuiving in de neus
- De flacon schudden voor gebruik.
- Verwijder het dopje, plaats uw duim op de onderkant van de flacon, uw wijsvinger en uw middelvinger op de ring rond de sproeikop. Bij het eerste gebruik meerdere keren pompen om de verstuiving in gang te zetten (afb.1).
- Zodra de verstuiving in gang is gezet (bij het eerste gebruik), de sproeikop in een neusgat steken en verstuiven terwijl u door de neus inademt (afb.2).
- Maak de sproeikop na elk gebruik schoon met warm water, laat drogen aan de lucht en zet er het dopje opnieuw op."
Samenstellingen
Aqua, Sodium chloride, Alcohol, Plantago major leaf extract, Polyglyceryl- 10 Carprylate/Caprate, Sodium Benzoate, Xanthan gum, Potassium sorbate, Cedrelopsis grevei oil (Katrafay), Piper nigrum fruit oil (Zwarte peper), Abies balsamea needle oil (Zilverspar balsem), Tanacetum annuum oil (Boerenwormkruid), Anthemis nobilis flower oil (Roomse kamille), Chamomilla recutita flower oil (Echte kamille), Ledum groenlandicum oil (Groenlandse Moeraspalm), Citric acid.
Voorzorgsmaatregelen
"Te gebruiken binnen 30 dagen na het eerste gebruik - Behoudens advies van de arts of de apotheker niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar - Bevat noch munt noch mentho) - Niet gebruiken in geval van allergische antecedenten voor een van de bestanddelen - Buiten het bereik van jonge kinderen houden - Verwijderd houden van warmte en licht - De aanbevolen dosis niet overschrijden - Tegenaangewezen bij kinderen met antecedenten van koortsstuipen.
Zwangerschap en borstvoeding: Geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding.
Besturen van een voertuig en gebruik van machines Geen risico’s."
Wettelijke bepalingen
Dit product wordt uitsluitend verkocht in apotheken
Codificatie

13056

EAN

5420008521652

ACL

5420008521652

CNK

3396199

Nut/PL

2081

Andere producten op het gebied van toepassing... Seizoengebonden ongemakken